Szavazás

Egyetért Ön azzal, hogy Érsek Zsolt polgármester határozottan kiáll a kórház felújítása mellett és azt kéri Hatvan város lakosságától, hogy szavazzon IGENNEL a kórház jövőjére a helyi népszavazáson október 3-án?

A szavazás lezárult, a szavazók 93 százaléka igen, 7 százaléka nem támogatta a kórház felújítását.

Köszönjük szavazataikat!

... ahogy már „megszoktuk”!

2010.09.20. 19:18 :: admin60

Tegnap és ma a Fidesz-es aktivisták szinte az egész városban plakátjainkra ráragasztották a saját plakátjaikat. A mellékelt képen is jól látszik, hogy a mi plakátunk van alul és a Fidesz polgármester-jelöltjét ábrázoló plakátot ragasztották rá. Részben jobboldalt kilátszik a plakátunk széle, részben jelöltjük arcán is átüt és jól olvasható plakátjaink szövege. Különösebben ezt nem is kommentálnánk.

 
Természetesen a helyi választási bizottság felé a bejelentést megtesszük, de ettől még az tény marad, hogy milyen gusztustalan, gátlástalan módon folyik a plakát-háború. Ők azt természetesnek veszik, hogy a mi plakátjainkra plakátolnak, de ha mi levennénk a plakátjukat, hogy a miénk látszódjon – magyarul visszaállítanánk az eredeti helyzetet – biztos, hogy perceken belül ettől harsogna a város.

 

 

komment

süti beállítások módosítása