Szavazás

Egyetért Ön azzal, hogy Érsek Zsolt polgármester határozottan kiáll a kórház felújítása mellett és azt kéri Hatvan város lakosságától, hogy szavazzon IGENNEL a kórház jövőjére a helyi népszavazáson október 3-án?

A szavazás lezárult, a szavazók 93 százaléka igen, 7 százaléka nem támogatta a kórház felújítását.

Köszönjük szavazataikat!

Művészek a Kórházért Jótékonysági Árverés

2010.10.01. 00:17 :: admin60

A Hatvani Kulturális és Művészeti Egyesület tegnap esti rendezvényén a kórház Rendelőintézetének aulájában került sor arra a jótékonysági árverésre, mely bevételét a Hatvani Kórház felújítására ajánlották fel. Az árverésen kalapács alá került két Komlyáti kép Tóthné Marika egy alkotása, Bérces Kata pasztel rajza, valamint Somogyi Ágnes festménye. Az árverések szünetében helyi művészek szórakoztatták az érdeklődőket. Ezúton is köszönjük a Cit-Car táncosainak, Oláh Zoltán, Baranyi Béla, Pénzes József, Kiss Zoltán, Hargitai Géza művész uraknak az igazán színvonalas közreműködésüket. Minden felajánlott kép a kikiáltási ár fölött talált gazdára, így 215 000 forint gyűlt össze az est végére. Minden kórházunkért aggódó hatvani nevében köszönjük az alkotók önzetlen felajánlását, a fellépő művészek közreműködését.

 
A rendezvény sikeréből is kitűnik, hogy nemcsak a politikusoknak, hanem a civil szférának is fontos a kórház jövője, és azért hogy megmaradjon, áldozatot vállalni, tenni is képes.

Bóna Tibor a Hatvani Kulturális és Művészeti Egyesület elnöke

Hatvani vonósnégyes - Oláh Zoltán, Baranyi Béla, Pénzes József, Kiss Zoltán művészurak

Hargitai Géza fagott művész

A Cit-Car TSE táncosai

Érsek Zsolt Hatvan város polgármestere és felesége, Bóna Tibor az egyesület elnöke

Érsek Zsolt, Bóna Tibor

 

komment

süti beállítások módosítása