Szavazás

Egyetért Ön azzal, hogy Érsek Zsolt polgármester határozottan kiáll a kórház felújítása mellett és azt kéri Hatvan város lakosságától, hogy szavazzon IGENNEL a kórház jövőjére a helyi népszavazáson október 3-án?

A szavazás lezárult, a szavazók 93 százaléka igen, 7 százaléka nem támogatta a kórház felújítását.

Köszönjük szavazataikat!

Tisztelt Szerkesztőség!

2010.09.20. 10:59 :: admin60

Már megint az a fránya emlékezetkiesés?

 
 
Minap a Városi Könyvtárban megrendezésre került a polgármester-jelöltek vitája. Minden jelölt kapott valamennyi időt, ki többet, ki kevesebbet! Szépen sorjában, ahogy a sorszámot húzták elkezdődött a bemutatkozás.
 
Szabó Zsolt a Fidesz polgármester-jelöltje bemutatkozott, mint tősgyökeres hatvani polgár! Emlékezet kiesésben szenved, vagy szándékosan állít valótlant? Talán „szerénységből” nem emlékszik, hogy Csányban lakott? Általános iskolai tanulmányait is ott kezdte, szülei postamesterként dolgoztak a faluban! A csányi lakosok nagyon megsértődtek!
 
Bizony csak a felső tagozatot járta az általa annyira „szeretett” 4-es iskolába! „Tisztelt” polgármester jelölt el kellene gondolkodni az igazmondásról!
 
 
Tisztelt hatvaniak! Hogy bízhatnánk a Fidesz polgármester-jelöltjében, aki még a saját önéletrajzát sem tudja pontosan ismertetni? Hatvan ennél jobbat érdemel.
 
 
Tisztelettel:
 
Egy hatvani polgár

 

komment

süti beállítások módosítása