Szavazás

Egyetért Ön azzal, hogy Érsek Zsolt polgármester határozottan kiáll a kórház felújítása mellett és azt kéri Hatvan város lakosságától, hogy szavazzon IGENNEL a kórház jövőjére a helyi népszavazáson október 3-án?

A szavazás lezárult, a szavazók 93 százaléka igen, 7 százaléka nem támogatta a kórház felújítását.

Köszönjük szavazataikat!

Ez már sok(k)!!!

2010.09.22. 22:25 :: admin60

„Szabó Zsolt, Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő és Hatvan város polgármester-jelöltje kifejtette, hogy számára elfogadhatatlan, hogy a hatvaniak vagyonával felelőtlenül gazdálkodott az önkormányzat és az értéket hatalmas mértékben csökkentette. Olyan bizottságot állítanak fel, ami az elmúlt időszak visszaéléseit tárja fel. Az ügyvédi audit a szerződéseknek csak egy töredékét, az ügyeknek nagyon kis részét tekintette át a mai napig, aminek az oka az információ és az időhiány.”

 
( forrás: Hatvan Online – Feljelentést tett a Fidesz hűtlen kezelés miatt – 2010.09.21. )
 
 
Szerkesztői megjegyzés:
 
Ezzel szemben tény, hogy 2002. december 31-én a város vagyona (befektetett eszközök) 9.509.834.000 Ft, 2006. december 31-én 15.790.697.000 Ft és 2009. december 31-én 19.032.632.000 Ft (előzetes adat) volt. A hét év alatt több mint 9 milliárd forinttal gyarapodott a város.
 
Az önkormányzat vagyonmérlege minden képviselőnek rendelkezésére áll, tehát aki akarja, tudhatja. A matematika már csak ilyen, megmutatja a valóságot.
 
 
-       Állítom, hogy Szabó Zsolt NEM „Hatvan város polgármester-jelöltje”, mert a Választási Iroda Fidesz – Magyar Polgári Szövetség jelöltként vette nyilvántartásba.
 
-       Ha mégis Hatvan város polgármester-jelöltje lenne, akkor választási jogsértés hegyekkel állnánk szembe.
 
-       Ha a 2006 és 2009 évi „jogsértésekre” csak most jön rá, AKKOR EDDIG NEM DOLGOZOTT, és így nem tudom, minek ült a Képviselő Testületben.
 
-       Az országos politikához hasonlóan Hatvanban is „bizottságosdit” terveznek, ami jól leplezi a semmittevést, kenyeret adni nem tudok, hát adok cirkuszt.
 
-       Munka kellett a budapesti ügyvédnek? Jól állhat anyagilag a hatvani Fidesz szervezete, ha a tagdíjakból erre is futja…


Tisztelt Hatvaniak!

Ugye mi ennél jobbat érdemlünk?!
Olyan sok sületlenséget állított már a FIDESZ ebben a kampányban,hogy az a meggyőződésünk alakul ki,hogy ide már  nem közgazdász kell, aki elmagyarázza, hanem szakorvos!
 
Ui.: Lassan nyitunk egy új rovatot, amely a Fidesz feljelentéseit fogja taglalni…

 

komment

süti beállítások módosítása